Search  
  You are here:  Home    
Hrana otkriva kakav je muškarac ljubavnik
Hrana otkriva kakav je muškarac ljubavnik

Voli li više krastavce ili banane? Kada je riječ o seksu to se može doimati kao nevažno pitanje. Ipak, hrana koju konzumira vaš partner govori vam i kakav je ljubavnik, odnosno kakva ste ljubavnica.

Foto: Getty
Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi

Seks, ljubav i hrana povezani su na više razina

Znamo da ljubav ide kroz želudac. Također znamo da hrana može bogatiti radosti u krevetu, a ima i utjecaja na začeće. A hrana o čovjeku može reći još puno više. Ono što vaš partner rado jede reći će vam ponešto i o tome kakav je kao partner i ljubavnik.

 

Muškarac koji voli grašak je samouvjeren, a strastveni ljubavnici obično vole mrkvu. No, ako želite obzirnog i strastvenog ljubavnika, potražite onoga koji voli krumpir

 

Znanost koja se time bavi nazivamo povrtna psihologija i razvio ju je japanski znanstvenik dr. Kiichi Kuriyama. Na temelju analize tvari u voću i povrću stvarao je zaključke o karakteru ljudi i njihovoj prilagodljivosti za život u dvoje ili samački život.

Svoje je konstatacije primijenio i pri savjetovanju. Tako je muškarcu koji je vitalan, propisao prehranu krumpirom, koji navodno vraća vatrenost među plahtama. Provjerite da li je to tako!

Što određeno voće kazuje o čovjeku?

Banane su voće, koje je u spolnosti prilično svestrano iskoristivo. Daje nam puno energije, a također je i oblik ovog voća kao stvoren za eksperimentiranje. A banane također govore o karakteru čovjeka. Ako ih muškarac voli najviše, emocionalan je, strpljiv i strastven.

Foto: Getty
Razigranost u seksu pripisuje se muškarcima koji vole breskve

Voće, koje ukazuje na strastvenog muškarca su i breskve. Razigranost u spolnosti pripisuje se muškarcima koji vole šljive. A oni koji vole jabuke oprezni su i suzdržani u ljubavi.

Za žene koje vole banane vrijedi da su u ljubavi predane. Ako tražite dobru ženu za brak, potražite ženu koja voli jabuke. Žene koje se u ljubavi podređuju, one su koje vole kruške. Njihova suprotnost su jagode, koje su koketne i vole igru vatrom. Trešnje ukazuju na ženu koja je u ljubavi vrlo nepromišljena i za to često plaća visoku cijenu.

Što određeno povrće kazuje o čovjeku?

Muškarac koji voli jesti grašak, zna što hoće i kako do toga doći. Strastveni ljubavnici se vole okrijepiti mrkvom. Koja bi se žena odrekla takvog ljubavnika koji je strastven, a pun obzira? Potražite muškarca koji voli krumpir.

Foto: Getty
Hrana koju konzumirate otkriva i vaše ljubavničke sposobnosti

Pita od rabarbare privući će muškarce koji nisu vatreni ljubavnici i najradije se posvećuju hobijima. Svestrani, pouzdani i staložen partner je onaj, koji za vrijeme ručka slisti zdjelu zelene salate.

Pravi Casanova, koji voli osvajati i predanost samo jednoj partnerici nije baš na visokom mjestu na njegovom popisu vrednota, muškarac je koji voli jesti celer. Njegova je suprotnost muškarac koji voli jesti šparoge i takvi su muškarci jako emocionalni.

Njihov cilj nije samo vlastita sreća, nego se trude usrećiti i partnerice. Popaj, koji voli jesti špinat, promišljen je u ljubavi. Žene, koje vole krastavce, imaju više sreće u poslovnom životu nego u ljubavi. Idelna udata žena voli krumpir. Vjerna i domišljata je žena koja rado posegne za rabarbarom.

Izvor: zadovoljna.com.hr


Posted on Sunday, July 12, 2009 (Archive on Monday, July 27, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 3.67
Rating: 5
Rating: 5
Rating: 1

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren