Search  
  You are here:  Home    
Koji je znak najbolji u seksu?
Koji je znak najbolji u seksu?

Zanima li vas kako zavesti djevicu, čime raspaliti ribu? Otkrivamo kakav bi bio seks s vodenjakom i gdje pomilovati vagu.

Foto: jlp
Horoskopsk znak određuje i kakav seks volite...

Ovan

Stavite mu na znanje da ga obožavate, nikada mu nemojte naređivati, ali niti se s njime ne slažite u svemu - to mu je vrlo dosadno. Vole dominirati, s njime je seks često grub, brz i vrlo uzbudljiv. Seksualno ga razbudite masažom vlasišta i grickanjem ušnih resica.

Bik

Kod bika je dobro uvažiti staru narodnu da ljubav ide kroz želudac. S njime trebate biti duhoviti i strpljivi. Isplatit će vam se, jer bikovi su strastveni i izdržljivi ljubavnici, ali im nedostaje inovativnost. Ljubljenje u vrat će ih izluditi, kao što bi ih izludjela i crvena krpa pred očima..

 

Blizanci

Blizanci vole razgovarati i oduševe se ako im proširite horizonte. Vole eksperimentirati i nisu sramežljivi. Prihvatite se njihovih dlanova i ruku, momcima sisajte prste, a djevojkama ljubite dlanove, kao da su princeze.

Foto: Getty
Lavovi se pale na divljenje i komplimente, pa i kada nisu sasvim iskreni

Rak

Ako im dijelite komplimente, pazite da budete iskreni i inovativni, jer u protivnom će vas odmah pročitati. Usadite im osjećaj povjerenja i dozvolite im da vam pomognu. Nježan će seks s rakovima uključivati sve osjete, ali nemojte očekivati nikakve posebne novine. Potpalit ćete ih milovanjem grudi, odnosno prsnog koša.

Lav

Lavovi se pale na divljenje i komplimente, pa i kada nisu sasvim iskreni. Vrlo su osjećajni i strastveni ljubavnici, a nadasve cijene poznati teritorij, jer na njemu su najbolji. Raznijet će ih masaža ili grebuckanje leđa.

Djevica

Djevice trebaju partnere koji će ih intelektualno stimulirati. Vrlo se rijetko odlučuju za avanture, u dugotrajnim je vezama s djevicama njihov seks svaki puta sve bolji i bolji. Prilično su konvencionalni i u seksu ne vole neočekivane situacije. Trbuh im je glavna erogena zona.

Vaga

Vage ćete očarati ako im dozvolite da govore same o sebi. Neće je biti teško osvojiti ako prema njoj budete iskreni i zabavni. Najosjetljiviji dio tijela im je donji dio leđa i stražnjica. Tu spoznaju iskoristite dok plešete, a kasnije i kada krenete na intimnije zahvate. Seks će vam biti očaravajuće iskustvo, kao da gledate film. konačno, vage su vrlo domišljati ljubavnici.

Škorpion

Nemojte ih pokušat kontrolirati, ali ne budite ni mlitavci, jer oni vole snažne ljude. Seks sa škorpionima intenzivno je i strasno iskustvo, vrlo su izdržljivi i spremni ispunjavanju svakakvih maštarija. Genitalije su, naravno, erogene zone - bez obzira na zodijačka obilježja, ali kod škorpiona one su ponešto osjetljivije.

Foto: jlp
Blizanci vole razgovarati i oduševe se ako im proširite horizonte

Strijelac

Kako biste ih privukli morate sačuvati emocionalnu suzdržanost. Lako ćete ih pozvati na spoj, ali teško uplesti u vezu. Pa i kada ih uvučete u nju, morate biti spremni na to da ćete ih morat dijeliti. Oni su kraljevi avantura, vole istraživati, seksanje u prirodi i tome slično. Nisu za konzervativne partnere. Posvetite se njihovim bedrima, uopće unutrašnjim dijelovima tijela.

Jarac

Vole razgovarati o ozbiljnim temama i trebaju nekoga tko će ih dobro nasmijati. Nikada nemojte kasniti na spoj! Vrlo su izdržljivi ljubavnici, mogli bi seksati cijelu noć, a onda još malo. Dobri su u onome što rade, ali nemaju stvaralačku žicu. Očarajte ih milovanjem nogu, a iznenadite posvećivanjem pažnje koljenima.

Vodenjak

Da biste spetljali vodenjaka nužna vam je dobra komunikacija i fleksibilnost. Erogene su mu zone gležnjevi i listovi. Masirajte mu ih ili mu ih jednostavno vežite! Spolnost im je kreativna. Seks doživljavaju kao zabavu i vole okidanje na brzinu (quickie).

Ribe

Ribe možete očarati razgovorom o okultnom i duhovnosti. One trebaju pozitivnog partnera, koji će im udjeljivati komplimente. Raspametit će ih masaža stopala, jer ona su njihova glavna erogena zona. Vole erotske igrice, glumljenje uloga i tome slično.

Izvor: zadovoljna.com.hr


Posted on Sunday, June 07, 2009 (Archive on Monday, June 22, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 4.00
Rating: 5
Izgleda da prethodni kolega ima bolje misljenje o sebi nego zvijezde
Rating: 3
so bad!!!

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren