Grawe osiguranje Banjaluka nastavlja rast i u 2009.

  Grawe osiguranje Banjaluka i pored opštih otežanih uslova poslovanja u prva četiri mjeseca 2009 godine ostvario je rast fakturisane premije od 28 odsto.
“Grawe osiguranje Banjaluka jedina osiguravajuća kuća sa sjedištem u RS koja se bavi životnim osiguranjem je od 1. januara do 20. aprila ostvarila fakturisanu premiju od 2 345 602 KM, što u odnosu na isti period od prošle godine predstavlja rast veći od 28 odsto.”, rekao je Veselin Petković, direktor Grawe osiguranja Banjaluka. On je istakao da se opšta ekonomska kriza odražava i na sektor osiguranja ali Grawe je dodatno uloženim naporima i zahvaljujući profesionalnom odnosu prema svojim klijentima uspio ostvariti odličan poslovni rezultat.

grawe-veselinU drugoj polovini godine, procjenjuje Petković, očekuje se kulminacija ekonomske krize što će dovesti do blagog usporavanja rasta fakturisane premije u životnom osiguranju . Grawe Banjaluka je poznat kao jedan od najvećih investitora u opštinske i državne obveznice u RS. Do sada su u ove hartije od vrijednosti uložili više od 7 miliona KM, i imaju plan nastaviti sa ulaganjima u obveznice i time podržati razvoj tržišta kapitala i lokalnih zajednica.

Izvor: capital.ba


Posted on Monday, May 25, 2009 (Archive on Tuesday, June 09, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren