Search  
  You are here:  Home    
Veći EQ = bolji seks
Veći EQ = bolji seks

 
Naravno da ljepota i fizički izgled mogu biti prednost, te opčiniti muškarca, ali zahvaljujući emocionalnoj inteligenciji seks je kvalitetniji i u krevetu se bolje zabavlja, pokazalo je najnovije istraživanje.
 

Emocionalno inteligentne žene koje imaju mogućnost iskazati svoje osjećaje imaju bolji seksualni život, pokazalo je istraživanje.

One koje su svjesne vlastitih osjećaja imaju više orgazama, pokazala je studija, koja bi mogla biti od velike pomoći prilikom savjetovanja žena koje imaju problema ili ne mogu u potpunosti uživati u seksu (40 posto).

"Ovo je istraživanje pokazalo da je emocionalna inteligencija prednost u mnogim područjima života, uključujući i spavaću sobu", rekao je profesor Tim Spector s King's Collegea u Londonu.

Profesor Spector ispitao je više od 2000 blizankinja između 18 i 83 godine o njihovom seksualnom životu. Morale su ocijeniti postizanje orgazama na ljestvici od 1 do 7, od nikada nisam doživjela orgazam do uvijek sam postigla orgazam.

Također su ispunile i upitnik koji je bio pokazatelj njihove emocionalne inteligencije, te karakteristika kao što su empatija, samoizražavanje i zadovoljstvo.

One koje su bile svjesne svojih emocija imale su najviše orgazama.

Emocionalna inteligencija ima direktan utjecaj na žensku seksualnost i njezinu mogućnost da komunicira s partnerom o svojim očekivanjima, željama i emocijama.

Izvor: net.hr


Posted on Saturday, May 16, 2009 (Archive on Sunday, May 31, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren