Osam stvari koje kao muškarci mrze za vrijeme seksa!

Osam stvari koje kao muškarci mrze za vrijeme seksa!

Drage naše, postoje stvari koje muškarci u krevetu jednostavno ne možemo podnijeti. Svakako pogledajte koje su to i pokušajte ih ne raditi

Foto: Getty
Osjetite li da je vašem seksualnom životu potrebna preuzmite inicijativu prije nego što bude prekasno

Muškarci ne podnose ako žena za vrijeme seksa...

…leži kao klada

Muškarci najviše mrze ukoliko žena za vrijeme seksa samo leži, ništa sama ne radi i očekuje da ćemo joj užitak servirati na pladnju.

 

Ne držite se starih trikova kao pijanac plota. Iznenadite svojega partnera novom seksi haljinicom, erotskom igračkom, zaplešite striptiz i ponovo mu zavrtite glavom. Nikada ne odbacujte njegov prijedlog samo zato jer se bojite pokušati nešto novo. Pokušati nešto nije grijeh

 

Žena mora biti aktivna, pa čak i onda ako je muškarac na vrhuncu. Savijajte se, grebite, hvatajte, pokažite svojem partneru da ga želite baš tako kao što i on želi vas. Ako ćete samo ležati kao klada, želja će mu brzo proći. A proći će i erekcija.

…ne mazi i ljubi naše tijelo

Vjerojatno bi svaka žena priznala da joj se sviđaju poljupci po cijelom tijelu. Isto je i s muškarcima, pa čak i ako neki to neće priznati. Lagano milovanje, mokri poljupci, topao jezik koji nježno klizi po našem tijelu…ništa nas ne može jače zapaliti. Ne zaboravite da su i naše bradavice osjetljive te da nam se sviđa ako nas čvrsto uhvatite za stražnjicu.

…nikada ne preuzme kontrolu

Neke staromodne žene još uvijek misle da u seksu muškarac mora imati sve uzde u svojim rukama. Pogreška! M

orate naučiti preuzeti nadzor nad događajima, pokažite mu što želite, recite mu kako da vas zadovolji i same postavljajte pravila. Možete nam vjerovati da će vaš partner biti oduševljen ovom promjenom. Poput poslušnog psa ispunit će vam radosno svaku vašu zapovijed.

…ne pokazuje svoje osjećaje

Ne zbunjujte svojega partnera. Ukoliko ne ćete jasno pokazati svoje osjećaje, muškarci neće nikada znati jesu li na pravom putu ili su se izgubili na prvom raskršću. Ne stidite se krikova užitka i uzdaha zadovoljstva… Učinite i pokažite nešto što će muškarcu predočiti kako se u tom trenutku osjećate.

…nije spremna na eksperimentiranje

Osjetite li da je vašem seksualnom životu potrebna promjena i svježi vjetar, preuzmite inicijativu, učinite nešto prije no što bude prekasno.

Foto: Getty
Muškarci ne vole kada žena nikada ne napravi prvi korak

Ne držite se starih trikova kao pijanac plota. Iznenadite svojega partnera novom seksi haljinicom, erotskom igračkom, zaplešite striptiz i ponovo mu zavrtite glavom. Nikada ne odbacujte njegov prijedlog samo zato jer se bojite pokušati nešto novo. Pokušati nešto nije grijeh.

…nikada ne daje inicijativu za seks

Muškarcima se ne sviđa ako žena nikada nije ona koja će napraviti prvi korak. Ne budite previše sramežljive i staromodne – ako želite seks, to mu jasno recite.

Malo je onih koji će odbiti nemoralnu ponudu, čak je vrlo vjerojatno da će ga vaša jasno izražena želja još više uzbuditi. Tako ćete oboje profitirati – vi ćete dobiti što hoćete, a on će znati da ga želite i da se ne ljubite s njim samo zato jer ste se smilovale njegovoj molbi.

…ne prestaje govoriti

Svi znamo da žene rado mnogo govore, ali u krevetu radije šutite i ne govorite o vremenu i prijateljičinim novim cipelama. I ono što ste zaboravile kupiti u trgovini ne želimo slušati za vrijeme seksa.

Zaboravite svakodnevne poslove i prepustite se trenutku. Naravno, možete mu šapnuti i pokoju škakljivu željicu ili pohvaliti njegovu alatku. S ovim posljednjim uopće ne možete pogriješiti.

… previše brinu nevažne stvari

Pomirite se s time da je seks strastan, životinjski i prljav čin. Neka vas ne smetaju stvari koje bi se mogle razbiti, susjedi koji su naćulili uši, nove plahte koje se mogu uprljati i slično.

Neke se žene iz pohotne konkubine odmah nakon seksa opet pretvore u suprugu i domaćicu. Počinju se prati, spremati razbacane stvari, mijenjati plahte…Time muškarcu daju osjećaj kao da je seks nekako poremetio vašu dnevnu rutinu i oskvrnuo vaše mjesto za spavanje.

Nemojte uništavati erotičnu atmosferu, radije se stisnite uz partnera i pustite da vas još malo pomazi.

Izvor: zadovoljna.com.hr


Posted on Sunday, May 17, 2009 (Archive on Monday, June 01, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 5.00
Rating: 5
Dobar clanak
Rating: 5
Rating: 5
Citajte cure i naucite nešto
Rating: 5
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren