Search  
  You are here:  Home    
Merkur BH osiguranje ponovo među liderima na tržištu životnih osiguranja u BiH
Merkur BH osiguranje ponovo među liderima na tržištu životnih osiguranja u BiH

Unatoč očekivanim problemima koje sa sobom nosi svjetska finansijska kriza prva tri mjeseca poslovanja u ovoj godini ocjenjuju se u Merkur BH osiguranju kao izuzetno uspješna, navodi se u saopštenju kompanije.

Ukupno ostvarena premija životnih osiguranja je 4.018.123 KM i rasla je indeksom od 123 posto, što je ponovo najviše od svih životnih osiguravatelja u BiH. U prva tri mjeseca Merkur je u dva navrata bio tržišni lider u segmentu žvotnog osiguranja, a nakon tri mjeseca 2009 ima već 27,75 posto ukupnog tržišnog učešća.

„Činjenica da je svaka treća polica životnog osiguranja napravljena kod Merkur osiguranja čini nas izuzetno sretnim, ali i odogovornim da nastavimo sa našim besprijekornim servisom i fokusom ka pojedincu - osiguraniku“, kažu u Merkur osiguranju. „U naredni period ulazimo sa određenim inovacijama u programima životnog osiguranja, a u drugoj polovici godine krećemo sa imovinskim osiguranjima kako bi našim saradnicima, ali prije svega osiguranicima, obezbjedili široku paletu proizvoda i usluga koje štite i osiguravaju ono najvrednije - život, zdravlje i obitelj“.

Izvor: investitor.ba


Posted on Wednesday, May 13, 2009 (Archive on Thursday, May 28, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 4.00
Rating: 5
Pogledajte na investitor.ba
Rating: 5
Pogledajte na investitor.ba
Rating: 5
Pogledajte na investitor.ba
Rating: 1
Netacni podatci

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren