Search  
  You are here:  Home    
Bâloise: 66 milijuna kuna za riječku Polikliniku Medico
Bâloise: 66 milijuna kuna za riječku Polikliniku Medico

Bâloise: 66 milijuna kuna za riječku Polikliniku Medico

Novi zdravstveni kompleks Poliklinike Medico prostirat će se na 2.200 četvornih metara u Agatićevoj ulici u Rijeci. Rezultat investicije švicarske Bâloise grupe u nove prostore i medicinsku opremu Poliklinike u vrijednosti od oko 66 milijuna kuna, Riječanima će biti predstavljen krajem ove godine.

Kako navode iz Bâloise Grupe, nova zgrada Poliklinike Medico izgrađena je u skladu je s najvišim standardima i kriterijima izgradnje čime ispunjava i uvjete kvalitetnog radnog okoliša. Novi zdravstveni kompleks primjer je, kažu, vrhunskih standarda u zdravstvu koje švicarski osiguravatelj Bâloise grupa želi pružiti u Hrvatskoj.

Ova tzv. «inteligentna zgrada» omogućuje značajne uštede energije i smanjenje troškova te pruža najbolje moguće uvjete boravka i rada kako korisnicima usluga, tako i osoblju poliklinike. Novoopremljeni medicinski centar zapošljavat će oko 70 educiranih medicinskih stručnjaka, a najmodernija dijagnostička i terapijska oprema te individualni pristup svakom pacijentu osiguravat će najbolju medicinsku uslugu u najkraćem mogućem roku, obećavaju iz Bâloise Grupe.

Usluge medicinskog centra Medico bit će na raspolaganju i stanovnicima susjedne Italije, Slovenije i Austrije. Bâloise grupa ulaganjem u vrijednosti od oko 66 milijuna kuna u ovu riječku zdravstvenu ustanovu predstavlja dobar primjer doprinosa regionalnom gospodarskom razvoju u Hrvatskoj.

Poliklinika Medico osnovana je 1990. godine kao druga privatna medicinska ustanova u Hrvatskoj te je jedna od začetnika privatne liječničke prakse na našim prostorima. Ustanova s 19 godina dugom tradicijom najveći je pružatelj privatne medicinske usluge u Primorsko–goranskoj, Istarskoj te Ličko-senjskoj županiji. Poliklinika Medico u Rijeci hrvatska je članica Bâloise grupe koju čine Basler osiguranje, Basler životno osiguranje, Osiguranje Zagreb i Poliklinika Nemetova u Zagrebu.

Izvor: seebiz.eu


Posted on Monday, May 11, 2009 (Archive on Tuesday, May 26, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren