Martin Kampik novi predsjednik Uprave Osiguranja Zagreb

Martin Kampik novi predsjednik Uprave Osiguranja Zagreb

 Nadzorni odbor Osiguranja Zagreb d.d., imenovao je Martina Kampika za novog predsjednika Uprave društva na mandat od pet godina. HANFA je na svojoj sjednici održanoj 2. travnja 2009. godine donijela rješenje kojim je Martinu Kampiku dala odobrenje za obavljanje ove funkcije.

Martin Kampik je postao novi predsjednik Uprave Osiguranja Zagreb d.d. i na toj funkciji naslijedio dr. Lothara Mayrhofera koji je u posljednje dvije godine uspješno vodio članice Bâloise grupe u Hrvatskoj i Srbiji, navodi se u priopćenju iz Osiguranja Zagreb.

Prije dolaska na funkciju predsjednika Uprave Martin Kampik obnašao je dužnost predsjednika Nadzornog odbora Osiguranja Zagreb d.d.

„Osiguranje Zagreb će u potpunosti implementirati Svijet sigurnosti, novi koncept osiguranja koji će nam omogućiti da ostvarimo kompetitivnu prednost i iskoristimo potencijale tržišta. Koncentrirat ćemo se na rangiranje među najbolje osiguravateljne grupe u regiji prema rastu profitabilnosti, stabilnosti te zadovoljstvu zaposlenika i klijenata,“ stupanjem na novu funkciju Kempik je definirao kratkoročne i dugoročne ciljeve osiguravajućeg društva.

Tijekom dugogodišnje karijere u Bâloise grupi, ističe se u prioćenju, Lothar Mayrhofer je strateškim povezivanjem s pouzdanim, stručnim i inovativnim tvrtkama proširio poslovanje grupacije na područje jugoistočne Europe, a idejni je začetnik i utemeljitelj Svijeta sigurnosti – nove vrste osiguranja s inteligentnom prevencijom Bâloise grupe.

Martin Kampik pridružio se Bâloise grupi 2005. godine na poziciji strateškog menadžera za Njemačku, Austriju i istočnu Europu. Uz svoja osnovna zaduženja u Njemačkoj bio je uključen u akviziciju Osiguranja Zagreb d.d. i osnivanje nove podružnice Bâloise grupe u Srbiji. U Bâloise grupu je stigao s pozicije direktora financija Allianz grupe u Švicarskoj.

Izvor: seebiz.eu


Posted on Wednesday, April 15, 2009 (Archive on Thursday, April 30, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren