Euromoney: Allianz najbolji osiguravatelj u Hrvatskoj

Euromoney: Allianz najbolji osiguravatelj u Hrvatskoj

ZAGREB - Magazin Euromoney objavio je rezultate godišnjeg istraživanja o osiguranju prema kojem je Allianz Zagreb dobitnik nagrade za najboljeg osiguravatelja u Hrvatskoj, dok je Allianz New Europe proglašen najboljim osiguravateljem i u središnjoj i istočnoj Europi 2009.

Osim titule najboljeg osiguravatelja ukupno, Allianz Zagreb je proglašen najboljim i u kategorijama za inovacije, cijenu i rješavanje šteta dok je Allianz New Europe, za područje središnje i istočne Europe, uz navedene, osvojio još jednu titulu – najbolji u kategoriji proizvodnog asortimana.

„Nagrada renoimiranog financijskog časopisa Euromoney ujedno je i prvo međunarodno priznanje koje je Allianz Zagreb osvojio i veseli me što dolazi na 10. obljetnicu našeg poslovanja u Hrvatskoj,“ prigodno je komentirao Boris Galić, predsjednik Uprave Allianza Zagreb.

Za potrebe istraživanja, koje se provodilo od listopada do prosinca 2008. godine, izvršni financijski direktori i upravitelji rizika te ostali izravni kupci osiguranja u velikim korporacijama su upitani za mišljenje o tvrtci od koje su kupili osiguranje, te su zamoljeni da navedu razloge. Potom su morali navesti osiguravateljne tvrtke koje su im bile prvi i drugi izbor prema kategorijama cijene, proizvodnog asortimana, rješavanja odšteta i proizvodnih inovacija. Istraživanjem je prikupljeno ukupno 4.082 nominacija iz više od 400 vodećih svjetskih tvrtki.

Izvor: seebiz.eu


Posted on Tuesday, April 14, 2009 (Archive on Wednesday, April 29, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren