Humor je mamac za seks!

 
 
 
Muškarci zaista humorom mogu osvojiti ženu. Najnovije istraživanje je pokazalo da žene misle kako ih dobar smisao za humor čini inteligentnijima i iskrenijima.
 

Nova je studija pokazala da žene misle kako su muškarci koji ih nasmijavaju pametniji i iskreniji.

Iako su istraživanja pokazala da humor nije povezan s inteligencijom, stručnjaci vjeruju da je to vjerojatno razlog zašto je ženama kod partnera važan dobar smisao za humor.

Žene traže inteligentne i privlačne muškarce jer misle da te kvalitete pomažu da muškarac bude bolji otac i suprug, vjeruju stručnjaci.

"Pregledavanjem oglasa u rubrici 'ženska usamljena srca' došli smo do spoznaje da žene kod potencijalnog partnera traže dobar smisao za humor, a naše istraživanje može dati odgovor na pitanje zašto je tako. Istraživanje je pokazalo da je za žene dobar smisao za humor indikacija muškarčeve inteligencije. Inteligencija je vrlo privlačna kvaliteta, pametniji muškarac trebao bi biti i sposobniji, te potomcima osigurati bolji život", kaže Kristofor McCarty, koji je vodio istraživanje.

James Corden, foto: Mirror.co.uk

James Corden, komičarska zvijezda BBC-jevog hita Gavin and Stacey, rekao je da mu je smisao za humor pomagao da privuče žene.

James Corden, foto: Mirror.co.uk

"Moja kilaža me nikada nije zabrinjavala. Oduvijek sam mogao pričati sa ženama i nasmijavati ih, a one su zbog toga zanemarivale moju tjelesnu nesavršenost", kaže Corden, koji je trenutno u vezi s glumicom Sheridan Smith.

Kako bi ocijenili privlačnost i smisao za humor, 45 žena je dobilo zadatak da pročitaju kratki opis 20 muškaraca koji su oni sami sastavili. Deset ih je ocijenjeno kao jako smiješni, a 10 kao neznatno smiješni.

Nakon toga su žene morale reći što misle o inteligenciji i iskrenosti tih istih muškaraca i bi li s njima mogle razviti prijateljstvo ili vezu.

Rezultati su pokazali da žene muškarce s boljim smislom za humor smatraju pametnijima i iskrenijima i da bi bili bolja prilika za vezu.


Izvor: net.hr|telegraph.co.uk


Posted on Sunday, April 12, 2009 (Archive on Monday, April 27, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren