Search  
  You are here:  Home    
Osiguranje vozila u interesu svih
Osiguranje vozila u interesu svih

Kampanjom čiji je cilj animiranje građana da uvide interese u osiguranju, a posebno iz oblasti autoodgovornosti Udruženje - Nacionalni biro osiguravača Crne Gore namjerava motivirati vlasnike neosiguranih vozila da ispune zakonom propisanu obavezu. To je danas priopćeno iz ovog Udruženja.

Na ovaj način želimo motivirati vlasnike neosiguranih vozila da se osiguraju, kako bi izbjegli sudske procese u startu nepovoljne kako po njih tako i za one kojima su nanijeli štetu. NBOCG želi, ovom kampanjom i da izgradi ukupni utisak javnosti o ulozi Nacionalnog biroa osiguravača kao servisa koji djeluje u opće-društvenoj koristi građana, kaže Boris Šaban, izvršni direktor NBOCG. Po zakonu svi vlasnici odnosno korisnici motornih vozila su obavezni imati zaključeno osiguranje od odgovornosti za štete učinjenu trećim osobama, kao jedan od uvjeta za nesmetano sudjelovanje u prometu. Statistički pokazatelji govore da vozila koja nemaju zaključeno obavezno osiguranje često izazivaju saobraćajne udese, čime njihovi vlasnici nanose štete sebi i drugima.

Udruženje Nacionalni Biro osiguravača Crne Gore osnovali su predstavnici “Lovćen osiguranja” AD, “Montenegro osiguranje” AD i “Magnat osiguranje” AD, da bi mu do danas pristupili još i osiguravajuća društva: Delta Generali, Svis i Uniqa.

Izvor: osiguranje.hr|Pobjeda


Posted on Friday, April 10, 2009 (Archive on Saturday, April 25, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren