Ivana Bratanić nova predsjednica Uprave Sunce osiguranja

Sunce osiguranje od 01.04.2009.g. ima novu predsjednicu Uprave priopćili su danas iz koncerna Agram, a vodeću funkciju Društva preuzela je Ivana Bratanić.

U priloženoj biografiji nove predsjednice uprave u priopćenju se navodi:

Ivanaa Bratanić, rođena je 1975. godine u Splitu. S diplomom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svoj osiguravateljni radni vijek započela je početkom 1998. godine u Jadranskom osiguranju u Zagrebu. Veći dio radnog vremena provela je u odjelu stručnih poslova i prodaje, ulazeći u najkompleksnija područja osiguranja i reosiguranja, te surađujući sa svim značajnijim inozemnih (re)osiguravateljnim kompanijama. Također, od samog početka bavila se marketingom te odnosima s javnošću u funkciji glasnogovornice, stekavši iskustvo u stručnom smislu, i s aspekta rada s ljudima. Uz sve navedeno, bavila se i edukacijom djelatnika cijelog društva, kako na temu reosiguranja, organizacije, tako i poslovne kulture i komunikacije. Privodi kraju poslijediplomski znanstveni studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i upravo završava magistarski rad. Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom u svakodnevnom poslu. Na sadašnju funkciju predsjednice Uprave Sunce osiguranja gđa Bratanić dolazi s funkcije Izvršnog direktora za reosiguranje Euroherc osiguranja, a ponosi se jedanaestogodišnjim iskustvom u uspješnom obnašanju brojnih zaduženja iz branše osiguranja. Udana je, i majka osamnaestomjesešnog sina.

Dalje se iz priopćenja da zaključiti da je ova kadrovska promjena usmjerena ka ostvarivanju što boljih poslovnih rezultata kroz pojačanje, odnosno osvježenje vodeće managerske strukture.

Gdje će svoju karijeru nastaviti dosadašnji predsjednik uprave Svemir Kalinić sa kojim na čelu je Sunce osiguranje d.d. i dostiglo lidersku poziciju u zdravstvenim osguranjima u priopćenju se ne spominje, kao ni mogući dolazak gospodina Damira Zorića na čelo Euroherc osiguranja d.d.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Wednesday, April 08, 2009 (Archive on Thursday, April 23, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren