Search  
  You are here:  Home    
I Fina će građanima i tvrtkama nuditi osiguranja
I Fina će građanima i tvrtkama nuditi osiguranja

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) odobrila je Financijskoj agenciji (Fina) poslove zastupanja u osiguranju. Konkretno, zaposlenici Fine uskoro će nuditi osiguravateljne proizvode.

Riječ je o usluzi koja će biti dostupna putem “FINA Opcije”, kažu u Fini i pojašnjavaju da je namijenjena i fizičkim i pravnim osobama, a pruža odgovore na kratkoročne ili dugoročne financijske planove. Zaposlenici Fine, u okviru ove usluge, upoznaju zainteresirane stranke s ponudom financijskih proizvoda u koje mogu ulagati, odnosno štedjeti novčana sredstva te u ovom trenutku djelomično i s proizvodima iz kojih mogu posuditi novac za određene namjene (prije svega, stambenog karaktera - kupnja, adaptacija, opremanje stana...). Za svakog klijenta izrađuje se prijedlog plana novčanih ulaganja, odnosno potraživanja sredstava na temelju personalizirane financijske analize.

Osnovni cilj je, ističu, skupiti sve proizvode iz svake vrste financijskih proizvoda te klijentu, sukladno njegovim prioritetima, dati proizvod koji najviše odgovara njegovim zahtjevima. Na taj način, potencijalni klijenti imaju potpun pregled tržišne ponude. Fina, naglašavaju, za razliku od mnogih zastupnika ima punu neovisnost u ponudi različitih proizvoda, budući da nije ni u kakvim suvlasničkim odnosima s ponuđačima. “FINA Opcija” za sada nudi pregled većine postojećih proizvoda u segmentu investicijskih fondova, stambene štednje, dobrovoljnih mirovinskih fondova te djelomično i nekih bankarskih proizvoda (otvaranje tekućih i žiro računa, oročavanje kunskih i deviznih novčanih sredstava). U skorijoj budućnosti, najavljuju iz Fine, planiraju širenje ponude bankarskih proizvoda, poput kredita, a uskoro će nastupiti i s ponudom osigurateljnih društava. Usluga je prisutna diljem RH, u 27 gradova, odnosno 32 poslovnice i besplatna je, zaključuju u Fini.

Izvor: osiguranje.ba|poslovni.hr


Posted on Wednesday, April 01, 2009 (Archive on Thursday, April 16, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren