Search  
  You are here:  Home    
Dobit Grawe osiguranja Beograd 1,3 miliona evra u 2008.
Dobit Grawe osiguranja Beograd 1,3 miliona evra u 2008.

grawe_osiguranjeBEOGRAD, Dobit Grawe osiguranja Beograd u prošloj godini bila je 117,2 miliona dinara (1,3 miliona evra), odnosno 77 odsto više nego 2007, dok je ukupna fakturisana premija iznosila 1,5 milijardi dinara, što je rast od 17 odsto, rekao je predsednik Upravnog odbora te kompanije Kristof Cetl.
On je rekao da sličan rast očekuju i u ovoj godini bez obzira na finansijsku krizu, jer je moguć dalji napredak u životnom osiguranju.
”U Srbiji je za tu vrstu osiguranja zainteresovano 25 odsto građana, a svega 9 odsto je osigurano. Već sad 13 odsto građana Srbije zna da Grawe prodaje životno osiguranje, a ne automobilske djelove. Zato smo odlučili da ove godine proširimo ponudu za životna osiguranja, putno zdravstveno, kao i za osiguranje malih i srednjih preduzetnika”, rekao je Cetl predstavljajući poslovne rezultate.
On je za petak najavio formiranje novog odbora za životna osiguranja pri Udruženju osiguravača kako bi se na nivou industrije usaglasile olakšice koje će se predložiti Ministarstvu finansija Srbije kad je u pitanju ta vrsta osiguranja.
Što se tiče Grawe poslovnog centra u koji je uloženo 30 miliona evra, Cetl je kazao kako je izdat cijeli prostor od 15.000 kvadrata.

Izvor: caoital.ba


Posted on Tuesday, March 31, 2009 (Archive on Wednesday, April 15, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren