Search  
  You are here:  Home    
Procurila snimka NLO-a iznad Chicaga
Procurila snimka NLO-a iznad Chicaga
Procurila snimka NLO-a iznad Chicaga
 
 
Ako je video autentičan, a anonimni autor tvrdi da jest, američke će vlasti teško obraniti teoriju da su svjedoci vidjeli tek prirodni fenomen izazvan vremenskim uvjetima, a ne NLO.
 

Priča o golemom NLO-u viđenom 7. studenog 2006. iznad Međunarodnog aerodroma O'Hare u Chicagu mogla bi dobiti novi zaplet nakon što je anonimni autor na YouTubeu objavio snimku tog događaja.

Riječ je o incidentu o kojem su tada izvještavale sve ugledne američke TV-kuće (CNN, CBS, NBC, Fox...), međutim sve do ove nedjelje nitko priču nije mogao potkrijepiti videom.

Evo što se dogodilo tog dana:

U popodnevnim satima 7. studenog 2006., točnije u 16:32, iznad aerodroma se pojavio nepoznati leteći objekt. Vidjelo ga je najmanje dvanaest zaposlenika, među njima i nekoliko pilota.

Lebdio je otprilike na dvije stotine metara od zemlje, na nebu se zadržao dvije minute, te je potom odjurio u visine.

Svjedoci su izjavili da je bio dug nekih stotinu metara, da ga se nije moglo čuti, te da je u oblacima napravio rupu nakon što je nestao.

Javnost je o svemu među prvima obavijestio novinar Chicago Tribunea Jon Hilkevitch, čiji je izvještaj na internetskoj stranici tog lista pročitalo milijun ljudi!

Hilkevitch je pokušavao dobiti i priznanje odgovornih institucija da se na nebu iznad Chicaga pojavio NLO, međutim Federalna zrakoplovna administracija (FAA) uskratila mu je bilo kakve informacije.

Štoviše, FAA je sve objasnio fenomenom kojem su uzrok bili vremenski uvjeti!

Je li se to samo priroda poigrala možda je najbolje da procijenite sami, mi ćemo vam tek skrenuti pažnju na početak videa gdje se čini da ispod NLO-a prolazi avion.

Video je snimljen mobitelom, a njegov autor ističe da ga se ne tiče što će tko reći, te da je snimka autentična. 
Izvor: Net.hr

Posted on Saturday, March 28, 2009 (Archive on Sunday, April 12, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren