Combis u BiH predstavio rješenje za osiguravatelje

 

Vodeći hrvatski sistem integrator Combis je u suradnji s Oracle BiH, predstavio napredno rješenje ComInsurance za upravljanje poslovnim sadržajima namijenjeno osiguravajućim društvima.

U sklopu Oracle Enterprise Content Management (ECM) Eventa, predstavnicima osiguravajućih društava predstavljene su prednosti ComInsurance rješenja, kao što su povezivanje cjelokupne dokumentacije osiguranika u jedinstveni spis, jednostavno upravljanje i pretraživanje sadržaja te visok stupanj zaštite informacija i dokumenata od velike važnosti.

''Combis ima relevantno iskustvo u implementaciji različitih rješenja za osiguravatelje te smo u prilici ponuditi naše znanje i tvrtkama u regiji. ComInsurance je pouzdano i provjereno rješenje koje se na jednostavan način integrira u postojeći informacijski sustav te omogućuje maksimalnu iskorištenost postojećih infrastrukturnih resursa i poboljšanje svakodnevnog poslovanja'' - izjavio je Adnan Karić, direktor Combisa u Bosni i Hercegovini.

Combis u regiji bilježi značajan rast poslovanja u svim segmentima. U BiH je u 2008. godini ostvaren rast prihoda od 263 posto te udio tog tržišta u ukupnom poslovanju Combisa iznosi 7 posto. Uz nastavak rasta financijskih rezultata, 2008. godina u regiji je obilježena povećanjem broja zaposlenika i ključnih korisnika. Sjedište Combisa u Bosni i Hercegovini je u Sarajevu, sa servisnim centrima u Banja Luci i Mostaru.

Izvor: combis.hr


Posted on Wednesday, March 25, 2009 (Archive on Thursday, April 09, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 4.60
Rating: 5
Rating: 5
Živjela konkurencija
Rating: 3
Ima li tko da koristi njihov program
Rating: 3
Zanimljivo je kako Combis zamišlja da kupimo program a da ništa o njemu ne znamo? Zanimljivo ...
Rating: 5
Prvi put cujem za njih. Hoce li biti clanaka o programu na portalu?
Rating: 5
Da li je neko usporedio ovaj program sa programom Unix entra iz Rijeke??
Rating: 5
Rating: 5
Rating: 5
Da li neko drustvo u BiH koristi ovaj program?
Rating: 5
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren