Prvo priznanje novoj web stranici CROATIA osiguranja

Nova korporativna web stranica CROATIA osiguranja, ni mjesec dana nakon lansiranja, osvojila je svoju prvu nagradu. Na 4. konferenciji 'Web strategija' održanoj u Hypo EXPO centru u Zagrebu, koja je okupila vodeće marketinške stručnjake za Internet iz Hrvatske i zemalja regije, nova web stranica nagrađena je Zlatna web upotrebljivost za 2008. nagradom za najupotrebljiviju web stranicu u regiji.
 
Uspješnost stranice prepoznali su, osim stručnjaka, i korisnici, te je stranice u veljači zabilježila više od 25.000 posjeta i preko 110.000 prikazivanja stranice. Nagradu Zlatna web upotrebljivost za 2008. primila je tvrtka Nivas d.o.o. koja je izradila web stranice CROATIA osiguranja.
 
Nagrada je dodijeljena na temelju ocjena stručnog žirija kojeg su sačinjavali profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u izradi web stranica. Prema riječima Darija Šuveljaka, člana žirija «Nagrada pokazuje i dokazuje kompetentnost, stručnost i profesionalnost izvođača koji upotrebom različitih znanja, principa i tehnika web upotrebljivosti stvara stranicu koja je pristupačna, korisna i prilagođena posjetitelju. Takva web stranica opravdava očekivanja posjetitelja te ga potiče da se ponovno vraća i koristi njezine sadržaje na obostranu korist i zadovoljstvo i vlasnika stranice i posjetitelja.»
 
Uz konferenciju održan je i prvi sajam internetske industrije - Web::INDUSTRIJA 2009 koji je okupio uspješne hrvatske tvrtke koje posluju putem Interneta ili pružaju internetske usluge. Sajam je posjetilo oko četiri stotine posjetitelja iz Hrvatske i regije.
 

Ova nagrada, dodijeljena od strane stručnjaka i osoba iz internetske industrije, dokazuje suvremenost CROATIA osiguranja i kvalitetu korporativne web stranice, koja daleko nadmašuje slične web stranice, ne samo u Hrvatskoj, već i u regiji. CROATIA osiguranje nastavit će s daljnjim razvojem usluga putem Interneta, a sve kako bi korisnicima pružili što kvalitetniju uslugu.

Izvor:  osiguranje.hr|


Posted on Friday, March 13, 2009 (Archive on Saturday, March 28, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren