Standard & Poor's potvrđuje rejting A GRAWE-a

Aktualni izvještaj Standard & Poor's-a, jedne od vodećih rejting agencija u svijetu, potvrdio je rejting A GRAWE osiguranja. Posebno dobro ocijenjena su područja vlastitog kapitala i pričuva.
 
Gospodarska i financijska stabilnost GRAWE-a potvrđena je, kao i proteklih godina, rejtingom A. To proizlazi iz aktualnog izvještaja renomirane rejting agencije Standard & Poor's od siječnja 2009. godine.
 
GRAWE korisnicima nudi dugoročnu sigurnost
 
„Izvrsna ocjena u području vlastitog kapitala i pričuva potvrđuje dugoročnu sigurnost koju nudimo  našim korisnicima“, naglašava generalni direktor GRAWE-a Dr. Othmar Ederer. „S ovim rejtingom GRAWE se nalazi na istoj razini s velikim austrijskim osiguravateljnim društvima.“
 
GRAWE-u najbolji pi-rejting u Austriji
 

„Posebno smo ponosni što smo dobili najbolji pi-rejting (pi = public information) u Austriji. Takav rejting dodjeljuje se isključivo na temelju opće dostupnih, javnih podataka i posebno je cijenjen u branši. Osiguranja, financijske usluge i nekretnine predstavljaju ključna znanja GRAWE-a. 13 srednjoeuropskih osiguravateljnih tvrtki kćeri pokazuju međunarodnu orijentiranost. Za GRAWE kao odgovorno poduzeće sa 180-godišnjom tradicijom uistinu vrijedi moto: „Osiguranje na Vašoj strani“.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Tuesday, March 10, 2009 (Archive on Wednesday, March 25, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren