Search  
  You are here:  Home    
U obraćanju medijima - generalna direktorica Dunav osiguranja Milenka – Mila Jezdimirović
U obraćanju medijima - generalna direktorica Dunav osiguranja Milenka – Mila Jezdimirović

U Generalnoj direkciji Dunav osiguranja Milenka –Mila Jezdimirović nova generalna direktoricaa predstavila se novinarima. Tom prilikom gospođa Jezdimirović izjavila je:

"U svom dugogodišnjem radu u financijskom sektoru susretala sam se sa različitim složenim problemima i situacijama koje nisu bile lake. Za mene je posebna čast i zadovoljstvo što mi je ukazano poverenje UO Dunav osiguranja koji me je imenovao za novog generalnog direktora po isteku mandata mog prethodnika. Dunav osiguranje je državna Kompanija koja mora za razliku od ostalih da se svojim uspješnim poslovanjem prezentira pred klijentima, državom, konkurencijom i javnošću. To je razlog zbog koga sam odlučila da se na samom početku upoznam s vama poštovani predstavnici medija. Dunav je uvijek bio i ostat će otvorena i prema medijima i ukupnoj javnosti pozitivno nastrojena Kompanija"

Da podsjetimo da je odlukom UO Kompanije Dunav osiguranje a.d.o. na sjednici održanoj 3. veljače 2009. godine Milenka – Mila Jezdimirović postavljena za vršitelja dužnosti generalnog direktora u skladu sa Statutom Kompanije Dunav osiguranje počev od 4. veljače 2009.godine, a najduže šest mjeseci. Na istoj sjednici mr Mirko Petrović razriješen je dužnosti generalnog direktora s danom 3. veljače 2009. godine zbog isteka mandata.

Milenka -Mila Jezdimirović diplomirani je pravnik i do sada je radila 25 godina u Mistarstvu financija kao neposredni suradnik 10 ministara financija Srbije i 7 godina u bankarstvu ( javne financije, budžetiranje, financijska i budžetska inspekcija) i to kao specijalni savjetnik predsjednika Komercijalne banke AD Beograd, predsjednik Skupštine Afilijacije Komercijalne banke u Crnoj Gori, savjetnik u Sektoru Kontrole usklađenosti poslovanja i ovlašteni predstavnik Komercijalne banke u Odboru poverilaca Jugobanke u stečaju.

Kao stručnjak za oblast javnih financija dugogodišnji je član Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu za polaganje stručnih ispita iz te oblasti, zatim nacionalni stručni konsultant Svjetske banke, UNDP, MSP- Švicarske organizacije za podršku općtinama. Ovlašteni je sudski vještak za ekonomsko financijsku oblast – specijalist za javne financije – porezi, budžeti, vještačenje poslova osiguranja, računovodstva i revizije. Ovo su samo neki dijelovi iz bogatog CV-ja generalne direktorice Komapnije Dunav osiguranja.

 

Izvor:  osiguranje.hr|dunav.com


Posted on Monday, February 23, 2009 (Archive on Tuesday, March 10, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren