Search  
  You are here:  Home    
Optimizacijom i modernizacijom poslovanja do boljih poslovnih rezultata
Optimizacijom i modernizacijom poslovanja do boljih poslovnih rezultata
Optimizacijom i modernizacijom poslovanja do boljih poslovnih rezultata 

U svrhu približavanja potrebama osiguranika te povećanja efikasnosti poslovanja i uštede vremena, u CROATIA osiguranju, najvećem hrvatskom osiguravatelju, predstavili su dva nova informatička rješenja – nove korporativne web stranice te Korporativno skladište podataka, novi sustav poslovne inteligencije. Oba sustava nastala su kao produkt znanja i rada perspektivnih kadrova CROATIA osiguranja, a njihovo implementiranje donijet će mnoge prednosti, kako sadašnjim i potencijalnim osiguranicima, tako i samim zaposlenicima.

Nove korporativne web stranice CROATIA osiguranja, najobuhvatnije na području financijskog sektora u Hrvatskoj, nastale su prvenstveno iz potrebe da se usavrši web prodaja – važan suvremeni prodajni kanal, ali i da se na što bolji način prezentira raznovrsna osigurateljna ponuda klijentima te olakša pristup svim važnim informacijama. Vizualno jednostavne, razumljive i svrsishodne namijenjene su širokom spektru korisnika.

„Web stranice važan su kanal ne samo komunikacije s klijentima, nego i prodaje i zato smo odlučili uvesti značajne promjene na tom području te ih redizajnirati i modernizirati. Uvjereni smo da se ovakvim korporativnim web stranicama ne može pohvaliti niti jedan drugi osiguravatelj u Hrvatskoj.“, naglasio je Ivica Žigić, direktor Službe za korporativne komunikacije CROATIA osiguranja.

Drugi novitet u poslovanju, Korporativno skladište podataka, jedinstven je sustav poslovne inteligencije i skladištenja podataka koji su informatički stručnjaci CROATIA osiguranja razvili unutar kuće, bez troškova vanjskih stručnjaka koji bi iznosili i do nekoliko milijuna kuna. Sustav je nastao u suradnji s menadžmentom, a njegova točnost i brzina donose značajno povećanje kvalitete poslovnog odlučivanja, efikasnosti i profitabilnosti što se u konačnici odražava i na krajnje korisnike.

Ljerka Šeparović, članica Uprave CROATIA osiguranja, istaknula je: „Tradicija, iskustvo i efikasnost glavni su atributi našeg djelovanja, ali nikako ne smijemo zanemariti kako CROATIA osiguranje drži korak s trendovima te neprestano radi na usavršavanju i podizanju kvalitete svojih usluga te procesa poslovanja u cjelini. Novosti koje danas predstavljamo uvjerljiv su dokaz te naše strategije.“

Izvor:  osiguranje.hr|Crtoatia osiguranje d.d.

Posted on Thursday, February 19, 2009 (Archive on Friday, March 06, 2009)
Posted by   Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Home:Bankarstvo:Osiguranje:Fondovi:Berze:Leasing
Copyright 2007 by analize.ba Terms Of Use Privacy Statement
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren