Kako da te baš 'on' primijeti
Kako da te baš 'on' primijeti
 
 
On je kolega s posla, prijatelj prijatelja ili netko treći. Ona ga želi, a on je ne primjećuje. Muškarci su takvi, slijepi i ograničeni. Da bi žena osvojila muškarca treba joj dobar plan.
 

Stranica sa svakodnevnim friškim dezinformacijama Dnevni satir zato je pripremila pet kratkih savjeta kako će muškarac primijetiti ženu čim uđe u prostoriju.

Manje je više
Ovo pravilo je vječno. Što manje odjeće žena ima na sebi, to je veća šansa da će je on primijetiti čim se pojavi. Ako ženino tijelo nije za pokazivanje, trebala bi to popraviti, i to odmah, inače će ostati debela, a to znači jadna i sama. Evo odlične dijete – Banana dijeta.

Donje rublje
Ako već žena mora nositi donje rublje, onda neka bude izazovno i obavezno vidljivo – tange su najbolje. Obavezno ih treba nositi na traperice i suknje niskog struka, kako bi ih željeni muškarac mogao primijetiti. Kako da ih primijeti? Žena može ispustiti upaljač, te se sagnuti okrećući stražnjicu prema muškarcu kako bi dohvatila upaljač.

Pij umjereno puno
Nekada je teško osloboditi se predrasuda društva i osloboditi svoje pravo ja. Zato je tu alkohol. Ne kaže se uzalud "In vino veritas". S vremena na vrijeme žena može proći kraj muškarca, nasmiješiti se i usput dobaciti: "Malo me zanosi ova votka, ali se super osjećam." To će muškarcu dati do znanja da je žena vesela i opuštena osoba.

Seks sa ženom
Kako bi zavela muškarca žena može izabrati neku drugu ženu u lokalu koja izgleda privlačno i može je prokomentirati s izabranikom. Usput može spomenuti i kako bi se jednog dana možda upustila u ménage à trois sa ženom njenog kalibra.

Sama kod kuće
Večernji izlazak se bliži kraju. Žena može napraviti tužan izraz lica i reći da je još uvijek odlično raspoložena i da bi se voljela nastaviti zabavljati, ali da živi sama i nema s kim. Može ga pitati bi li je odvezao kući jer ona nije u stanju voziti. Ako je riječ o pravom muškarcu, neće mu smetati pijanstvo i zabava će se nastaviti u dvoje u njenom stanu.


 
Net.hr

Posted on Sunday, February 15, 2009 (Archive on Monday, March 02, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 4.20
Rating: 5
Rating: 5
Rating: 5
Rating: 5
Rating: 1
NJESRA
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren