Više novca – više orgazama!
Više novca – više orgazama!
 
 
Zadovoljstvo koje će žena doživjeti za vrijeme seksa, odnosno njeni orgazmi direktno su povezani s veličinom bankovnog računa, a ne penisa, zaključili su znanstvenici!
 

Znanstvenici su došli do zaključka da je ženino zadovoljstvo u krevetu povezano s veličinom bankovnog računa. Što je muškarac bogatiji, to će njegova partnerica bolje svršavati!

"Učestalost ženskog orgazma povećava se s partnerovom zaradom", kaže dr. Thomas Pollet, psiholog na Sveučilištu Newcastle.

On vjeruje da zahvaljujući fenomenu "evolucijska adaptacija", koji je izražen u žena, one odabiru partnera na osnovi njegovih kvaliteta.

Istraživanje je pouzdan dokaz da su žene "programirane" da budu lovci na bogatstvo.

To se uklapa i u istraživanja znana kao psihologija evolucije, koja sugeriraju da su i muškarci i žene genetički predodređeni da okrutno iskorištavaju jedni druge kako bi postigli najbolji mogući opstanak vlastitih gena.

Mnoga istraživanja se fokusiraju na ženski orgazam jer izgleda da on nema nikakav utjecaj na reprodukciju. Žene mogu zatrudnjeti bez obzira na užitak.

Pollet i profesor Daniel Nettle, njegov suradnik, vjeruju da je ženski orgazam evolucijska adaptacija koja pokreće žene da izaberu i zadrže visokokvalitetne partnere.

Za istraživanje su koristili podatke prikupljene u jednoj od najvećih studija o seksualnom životu i navikama ljudi diljem Kine. U istraživanje je bilo uključeno 5000 ljudi, a rezultati, koji su slični istraživanjima i u zapadnim zemljama, pokazali su da je izostanak orgazma povezan s mnogim faktorima, ali je glavni novac.

Pollet je rekao da povećanje partnerovih prihoda ima vrlo pozitivan učinak na ženske orgazme.

Prethodna istraživanja provedena u Americi i Njemačkoj pokazala su da je za bolji seks i orgazam važna fizička privlačnost, ali novac još i više.


Izvor: timesonline.co.uk

Posted on Sunday, February 08, 2009 (Archive on Monday, February 23, 2009)
Posted by   Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: 5.00
Rating: 5
Aferim !!!
Rating: 5
E, sad neka neko kaze da sve zene nisu, u biti, kurve!
ralph lauren outlet ralph lauren outlet outlet Ralph Lauren